Koop dagticktets

Tickets

Tarieven:
  • Vol tarief basisdagticket: € 9,- (aan de kassa € 12,50)
  • CJP kaarthouders basisdagticket: gratis (aan de kassa € 3,50)
  • Workshop: € 15,- (NB. men dient altijd 1 basisdagticket aan te schaffen)
  • Uitdaging: € 10,- (NB. men dient altijd 1 basisdagticket aan te schaffen)
  • Masterclass: € 30,- (NB. men dient altijd 1 basisdagticket aan te schaffen)
  • Kinderen tot 12 jaar mogen gratis het festivalterrein op
Basisdagtickets zijn in de voorverkoop € 3,50 goedkoper dan aan de kassa.

Let op:
  • Koop je meerdere workshops, Uitdagingen en Masterclasses per persoon dan hoef je maar eenmalig een basisdagticket voor de dag naar keuze te bestellen.
  • Koop je voor meerdere personen tegelijk workshops, Uitdagingen en Masterclasses dan heeft iedere persoon een aparte basisdagticket nodig.
 
Donderdag 23 juni 2016
De eerste dag van Festival Bombarie was speciaal voor de professionals die verschillende makers van kunst ondersteunen. Op de planning stond een uitgebreid programma met onder meer keynotes, workshops en werksessies. Deze dag werd georganiseerd in samenwerking met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Aansluitend aan deze congresdag was de opening van het festival.
Voor deze dag kun je geen tickets meer kopen.  
 
Vrijdag 24 juni 2016
Vrijdag 24 juni draait om Urban Culture. We hebben vele workshops en masterclasses op het gebied van dans, theater, performance, muziek, blogging, fotografie en film. Leer bijvoorbeeld breakdance moves van Holland Dance of doe mee aan de dansbattle van Juvat Westendorp.
Voor deze dag kun je geen tickets meer kopen.   
 

Zaterdag 25 juni 2016
Op zaterdag 25 juni wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot een heus blazerswalhalla met een groot aanbod voor de beginnende en de geoefende blaasmuzikant. Op het programma staan allerlei workshops waarin verschillende instrumenten centraal staan en masterclasses van bekende muzikanten van bijvoorbeeld New Cool Collective.
Voor deze dag kun je geen tickets meer kopen.   
  
 
Zondag 26 juni 2016
De slotdag van Festival Bombarie staat volledig in het teken van zang. Ook op deze dag kun je je inschrijven voor een breed scala aan masterclasses. Daarbij vindt op deze dag ook de finale van het Nederlands Koor Festival plaats en komt Shirma Rouse voor een workshop ‘soulzang’.
Voor deze dag kun je geen tickets meer kopen.   

 
Scholen
Trek je leerlingen van hun stoelen en laat ze hun talenten ontdekken op de speciale scholendag van het gloednieuwe Festival Bombarie! Bij dit allereerste makersfestival draait alles om zelf kunst maken en beleven. De scholendag vindt plaats op vrijdag 24 juni 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht en zit bomvol workshops, optredens en masterclasses.
Tickets niet meer beschikbaar.