Koop dagticktets

Scholen

Trek je leerlingen van hun stoelen en laat ze hun talenten ontdekken op de speciale scholendag van het gloednieuwe Festival Bombarie! Bij dit allereerste makersfestival draait alles om zelf kunst maken en beleven. De scholendag vindt plaats op vrijdag 24 juni 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht en zit bomvol workshops, optredens en masterclasses. Het hoogtepunt van de dag is een dansbattle voor 500 jongeren onder leiding van Juvat Westendorp. Dit multitalent brak door in So You Think You Can Dance en is uitgegroeid tot een bevlogen choreograaf en de leukste dansdocent van Nederland. Wie weet leert u er zelf ook nog wat moves bij, want docenten kunnen gewoon meedoen met alle activiteiten.

Gratis toegang met CJP
Het programma van deze dag is tot stand gekomen met inhoudelijke medewerking van Kunstbende en Uitdekunst en wordt ondersteund door CJP. De toegang is gratis voor iedereen met een CJP-pas, MBO Card, Cultuurkaart of Docentenkaart. Kom je met de hele klas, of met meerdere klassen?

Retourtje Bombarie
Voor de scholendag geldt de NS Schooltoer, waardoor een retourtje voor pashouders slechts €7,- kost.
 
Breakdancen met HOLLAND DANCE
Het jongerenprogramma heeft een breed aanbod aan workshops en masterclasses op het gebied van dans, theater, performance, muziek, blogging, fotografie en film. Leer bijvoorbeeld breakdance moves van Holland Dance of doe mee aan de dansbattle van Juvat; alle deelnemers worden verdeeld over twee groepen die tegen elkaar strijden onder leiding van topchoreografen. Ook zijn er workshops Breakdance en Dans & Muziekkeuze van de sensationele danscrew 155.
 
Songwriting met AKWASI
Schrijf je eerste liedje in de workshop Songwriting van rapper Akwasi. Werk aan je DJ-performance, maak beats en werk aan je beatbox skills met de experts van School of House. Op theatergebied is er een workshop Improvisatietheater.
 
Fotograferen met FOAM en filmen met EYE
Ga in de workshop van FOAM aan de slag met portret- en straatfotografie. Monteer je smartphone-filmpje in de workshop van EYE en laat je meteen bijpraten over stop-motion filmpjes. Of verbeter je schrijfskills in de  workshop Verhalend schrijven.  Ook kun je zeefdrukken op tasjes. Verder zijn er workshops Beatboxen met Andy Ninvalle , Bandperformance van De Grote Prijs van Nederland en Blogging van CJP.
 
Kijken naar Vuilnismannen, 155 en Kenny B
Moe geworden na het workshoppen? Kom dan kijken naar de voorstelling Beats van de straat van de Vuilnismannen. De sensationele danscrew 155 laat hun Best of show zien en zing mee met Kenny B, bekend van de megahit ‘Parijs’.
 
Dus …
… een dag waarop je leerlingen hun talent kunnen ontdekken, leren gebruiken en kunnen verdiepen. Maar ook gewoon een leuk klassenuitje met veel muziek, optredens, een lounge om te relaxen en een gezellige markt. Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden!