Koop dagticktets

Vrijwilligers

KEES zoekt vrijwilligers voor Festival Bombarie!
Maak van 23 t/m 26 juni stampij op Festival Bombarie in de Jaarbeurs! KEES verzorgt de vrijwilligerscoördinatie van dit gloednieuwe festival voor de amateurkunst. Ontdek, ontmoet en doe mee! Of je nou van dansen, schilderen, of didgeridoo-spelen houdt: alle kunstvormen zijn op dit festival vertegenwoordigd!

Als vrijwilliger ben je onmisbaar voor de productie van het diverse programma. Je loodst deelnemers naar masterclasses en wandelt backstage rond tussen artiesten als New Cool Collective en Kenny B. Hieronder lees je meer over wat je als vrijwilliger op Festival Bombarie kunt verwachten. Aanmelden doe je via deze link

Wat verwachten we van je?
  • Je bent beschikbaar op 23 t/m 26 juni (in overleg 3 dagen)
  • Je werkt minimaal 3 diensten van 6 tot 8 uur
En wat krijg je daarvoor terug?
  • Toegangsbandje voor het festivalterrein
  • Lunch of diner afhankelijk van je werktijden
  • Toegang tot gratis workshops (let op: indien niet vol)
  • Een verrassing als bedankje
  • Een kijkje backstage
  • En natuurlijk heel veel begeleiding, steun én liefde!
Aangemeld. En dan?
Yes, welkom bij het team! Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we je wat meer over het festival en de verschillende functies. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen, zodat je straks goed voorbereid aan de slag gaat!

Functies
Meld je hier aan voor de verschillende functies van Festival Bombarie 

Routingteam
De Jaarbeurs is gigantisch. Je kunt je dan ook voorstellen dat het een hele klus is om bezoekers op tijd op de juiste plek te krijgen. Gelukkig is er het routingteam. Dat bestaat uit geboren gastvrouwen en –heren. In deze functie maak je het publiek wegwijs en sta je middenin het festival!

Infoteam
Je bent de rots in de branding achter de informatiebalie. Wat voor bezoekers een vraag is, is voor jou een weet. Waar moet ik straks zijn voor de workshop? Hoe laat speelt die toffe band? Ben ik nog op tijd om deel te nemen aan die masterclass? Op al dit soort vragen antwoord je zonder na te denken.

Runner
Maak je er een sport van om alle hoeken en gaten van het festival te leren kennen? Dan ben je in de wieg gelegd voor de functie van runner! Is het water backstage op of mist de techniek een kabeltje bij de mainstage? Als runner zorg je ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plek is.

Poortwachter
Je bewaakt de poorten van het festival en geeft alle bezoekers een polsbandje. Zo zorg je ervoor dat alleen echte Bombarie-bezoekers toegang krijgen. En voorkom je dat zakenmensen verbaasd ronddwalen over het festivalterrein, op zoek naar hun conferentie.

Assistent workshops
Heb je dat bomvolle programma van workshops al bekeken? Songwriting, opera voor dummies, fotografie en nog veel meer! Als assistent van de workshops ben jij dé gastheer of –vrouw op locatie, controleer je de inschrijvingen en ondersteun je de workshopleiders met hand- en spandiensten. 

Vliegende keep
Ben je van alle markten thuis? En heb je zin in een afwisselende klus? Voeg je dan bij de vliegende keeps! Als vliegende keep kun je net zo makkelijk hollen als stilstaan. Je springt in als er iemand uitvalt en helpt daarmee altijd iemand uit de brand.

Vrijwilligers uitzendbureau = VOL
Zorg jij ervoor dat Festival Bombarie voor alle vrijwilligers vlekkeloos verloopt? Meld je dan voor het uitzendbureau. Samen met de vrijwilligerscoördinatoren help je vrijwilligers aan allerlei praktische zaken, zoals polsbandjes en consumptiebonnen.

Accreditatiebalie
Zoals een wijs man ooit zei: accrediteren kun je leren. In deze functie ontvang je alle artiesten, workshopleiders en andere belangrijke gasten. Je geeft ze hun spullen en verwijst ze naar de juiste plek. Heb jij een vrolijke lach en vind je het leuk om iedereen welkom te heten? Dan is dit de functie voor jou.

Artiestenbegeleider*
Ben je een gastvrij type en slaat je hoofd niet op hol van een muzikant of cabaretier meer of minder? Meld je dan aan als artiestenbegeleider. Je vangt artiesten op, begeleidt ze naar de backstage en zorgt ervoor dat het ze hier aan niets ontbreekt.

Backstagemedewerker*
Je bent dé troetelbeer van onze artiesten en zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen in de backstagefoyer. In deze gezelligste huiskamer van Festival Bombarie komen artiesten even tot rust. Je houdt de foyer netjes en zorgt ervoor dat de catering op orde is.

Stagehand*
Stekkertje hier, snoertje daar… Als stagehand assisteer je de stagemanager bij het podium. Steek je tijdens een change-over snel je handen uit de mouwen? En kan je met een beetje techniek wel uit de voeten? Join de club als stagehand!

*Let op: voor de functies artiestenbegeleider, backstagemedewerker en stagehand is beperkt plek. Bij je aanmelding voor deze functies kijken we naar je ervaring en nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. We vragen je daarom om een korte motivatiebrief en CV te mailen naar bombarie@myKEES.com.

Contact
Vragen? Mail KEES en de vrijwilligerscoördinatoren Judith en Emma nemen contact met je op!