Koop dagticktets

Zing mee met de Uitdaging van Merlijn Twaalfhoven, samen met zangers van ZO! Gospel Choir en het Nederlands Kamerkoor

19 april 2016
Zing mee met de Uitdaging van Merlijn Twaalfhoven, samen met zangers van ZO! Gospel Choir en het Nederlands Kamerkoor Onder leiding van componist Merlijn Twaalfhoven voeren 14 solistische zangers van het ZO! Gospel Choir en het Nederlands Kamerkoor 14 groepen van zangers aan.

Na een middag van repeteren zullen zij op het hoofdpodium een massaal koor vormen en ontwikkelt zich tijdens het concert een driestemmige massamelodie. Het begint met losse tonen die langzaam een melodie gaan vormen tot een meerstemmige melodie met deelname van het publiek.

Merlijn Twaalfhoven is een Nederlandse componist en organisator van multidisciplinaire muziekevenementen. Werken van Merlijn Twaalfhoven zijn uitgevoerd door onder andere het Tokyo Symphony Orchestra, Radio Filharmonisch Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, Holland Symfonia, Radio Kamer Orkest en het Radio Symfonie Orkest. Hij initieerde muziekprojecten in vluchtelingenkampen en was lector aan de hogeschool voor de kunsten ArtEZ waar hij onder de noemer PopKunst onderzoek deed naar hoe met nieuwe kunst een breed publiek te bereiken zonder artistieke concessies.

In onderstaande video nodigt Merlijn je persoonlijk uit om deel te nemen aan De Uitdaging!Wil je mee zingen? Koop een kaartje voor de repetitie van De Uitdaging. De repetitie vindt plaats van 16.00 – 18.00 uur. Om 15.30 uur kun je je melden bij de informatiebalie van de workshopruimtes. 
Tussen 20.00 en 20.30 uur sta jij dan samen met alle deelnemers én Merlijn het Hoofdpodium van Bombarie!

Om deel te nemen aan De Uitdaging koop je naast je basisdagticket een ticket voor De Uitdaging. Het optreden op het hoofdpodium om 18.30 uur is gratis te bezoeken met je basisdagticket.