Koop dagticktets

Festival Bombarie – Meer dan alleen meedoen!

29 april 2016
Festival Bombarie  – Meer dan alleen meedoen! Op festival Bombarie kun je zelf actief deelnemen aan diverse workshops en activiteiten. Maar ook als je zelf niet zo kunstzinnig bent aangelegd of liever komt om alleen maar te luisteren, is er genoeg te beleven! Op het festivalterrein bevinden zich diverse podia, lokale eetstandjes en kun je informatie opvragen bij de stands van onze partners.

Het festival gedeelte bestaat uit twee terreinen. De aanloopboulevard richting de Jaarbeurs wordt omgetoverd tot een belevingsboulevard die de sfeer van de Ramblas in Barcelona doet evenaren. Hier is de hele dag van alles te beleven, van informatie van fondsen tot doe-activiteiten voor kinderen. Ook wordt je hier verrrast door verschillende pop-up optredens.

Op het naastgelegen terrein vind je diverse podia waar je de hele dag door terecht kunt voor te gekke optredens van onder andere New Cool Collective, Shirma Rouse, Martijn Fischer, Kenny B, Juvat Westendorp en andere grote artiesten. Ook tussen de optredens op het hoofdpodium door, hoef je je op dit terrein niet te vervelen. Op het verderop gelegen Bombarie-podium staat de hele dag door een line-up van opkomende bandjes & artiesten gepland.

Verder vind je op dit terrein diverse pop-ups, workshops, graffiti-art, en een foodplein met Utrechtse horecaondernemers. Wat dacht je bijvoorbeeld van overheerlijke tapas van De Winkel van Sinkel? Houd de website in de gaten voor een volledige line-up en programmering van het festival terrein.